Hoe komt u bij Manuele Therapie Leiden?

De praktijk heeft momenteel twee vestigingen binnen Leiden. Eén binnen de singels vlakbij het winkelhart van de stad op de Langegracht. De tweede zit op loopafstand van het Centraal Station naast het Bio-Science park op de Rijnsburgerweg.

De locatie op de Leidseweg in Voorschoten is in aanbouw.

Parkeergelegenheid

Langegracht

Op en om de Langegracht zelf is de parkeergelegenheid alleen te gebruiken via een chipautomaat. Er kan in het betaald parkeer gedeelte uitsluitend via de chippas worden betaald. Tevens kunt u gebruik maken van de parkeergarages van de Digros op de Langegracht of de AH op de Hooiegracht. Beide liggen op ongeveer 10 minuten lopen van de praktijk.

Wanneer u gratis wilt parkeren is dit mogelijk op ongeveer 5 minuten loop afstand. In de woonwijk aan de overkant van de singels (Maresingel /Herensingel) is gratis parkeergelegenheid.

Rijnsburgerweg

Op de Rijnsburgerweg zelf is gratis parkeergelegenheid maar beperkt. Omdat het gebied tussen het pand aan de Rijnsburgerweg en het station een blauwe parkeerzone (maximaal twee uur met een parkeerschijf) is geworden, is de parkeerruimte naast de praktijk beperkt, omdat daar de blauwe zone net ophoudt. Aan de overkant van de weg op het terrein van de oude zusterflat (de grote witte flat aan de overzijde van de Rijnsburgerweg) is echter meestal ruim plaats.

Openbaar vervoer

Wanneer u met het openbaar vervoer komt kan u de route plannen met deze routeplanner: www.9292ov.nl